Algemene Voorwaarden


Offerte en bevestiging

U kunt voor uw bedrijfsgelegenheid een offerte aanvragen. Deze vrijblijvende offerte heeft een geldigheid van 30 dagen. Offertes kunnen via het contactformulier, telefonisch of via email aangevraagd worden. Bij voorkeur een maand (of eerder) voor de uitvoeringsdatum. Na acceptatie van de offerte ontvangt u een boekingsbevestiging. De Algemene Voorwaarden zijn op verzoek toe te sturen. 


BIJ HET MAKEN VAN EEN BOEKING ACCEPTEERT U AUTOMATISCH DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN: 


Wijziging/annulering

- Bij annulering tot 14 dagen voor de datum van de opdracht kunt u kosteloos annuleren of wijzigen.

- Bij annulering binnen 14 dagen tot 24 uur voor de datum van de opdracht wordt 50% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht.

- Bij annulering op de dag van de opdracht brengen wij u 75% van de overeengekomen prijs in rekening, exclusief de eventuele reiskosten.

In geval van overmacht vanuit de schminker (ziekte/(familie)omstandigheden/ongeval) zal er zo snel mogelijk telefonisch contact met de opdrachtgever worden gezocht. Ook wordt er gezocht naar een vervanger. Indien dit niet lukt, hebben wij het recht de opdracht te annuleren.

- Bij opdrachten vanaf 4 uur hanteert Burny-Art een vooruitbetaling van 50% op het totaalbedrag. 


Betaling

Voor particuliere klanten: direct na de opdracht meteen betalen. Dit middels contant (liefst gepast) of via Tikkie of overboeking bank (ING).

Voor zakelijke klanten: Binnen 5 werkdagen na het uitvoeren van de opdracht ontvangt u een factuur. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Op verzoek kan ook een contante afrekening plaatsvinden. Dit gebeurt dan direct na het uitvoeren van de opdracht. 

Voor grotere evenementen wordt een vooruitbetaling van 40% gehanteerd.


Werkomstandigheden

Pauzes: Bij een opdracht tot 4 uur werkt de schminker aan één stuk door. Tussen de 4 en 6 uur heeft de schminker recht op een pauze van 30 minuten. Bij opdrachten tussen de 6 en 8 uur wordt 2x 30 minuten pauze gegeven. Deze pauzes worden doorberekend. De schminker plant de pauzes zelf in. 

Het aantal benodigde schminkers kan geschat worden n.a.v. het aantal kinderen per uur dat geschminkt wordt. Gemiddeld worden er 10-12 gezichten per uur geschminkt.

Weersomstandigheden: buiten werken is op zich geen probleem, mits er ivm slecht weer (kou/veel wind/regen) een alternatief aangeboden wordt. Met warmte/erg zonnig weer verwacht ik dat er beschutting wordt geregeld dmv een DEGELIJKE parasol/partytent welke groot genoeg is en beschutting biedt dmv zijwanden (minimaal 1, bij voorkeur 2 of 3. Onder 15 graden of boven 30 graden Celsius wordt er niet buiten gewerkt maar zal de opdrachtgever een alternatief binnen moeten aanbieden. 

Burny-Art kan zelf een partytent verzorgen, hier worden extra kosten voor gerekend á 50,00 per dag.

Parkeren: De opdrachtgever zorgt voor een passende parkeerplek zo dicht mogelijk bij de werkplek, maximaal 5 minuten lopen. Dit in verband met het gebruik van zware spullen. Indien er kosten voor parkeren moeten worden gemaakt, worden deze doorberekend aan de opdrachtgever. 

Als er op een verdieping gewerkt wordt en er is geen lift aanwezig om op de werkplek te komen dan verwachten wij hulp bij het tillen van de materialen OF een alternatieve werkplek op de begane grond. 


Opbouw en benodigdheden 

De schminker komt, eventueel met een collega, 10 á 15 minuten voor aanvang om op te bouwen. Van de opdrachtgever wordt verwacht dat er per schminker 1 tafel(tje) en 2 stoelen beschikbaar zijn. Soms neemt een schminker een eigen (hoge) stoel mee. Wij gaan er vanuit dat er water beschikbaar is. Indien er geen water en/of tafels en stoelen beschikbaar zijn, neemt u dan contact met ons op.


Foto’s

In principe maakt Burny-Art regelmatig foto's van de geschminkte kinderen, voor plaatsing op de website en/of Facebook. Indien hier bezwaar tegen is, kunt u dat aangeven. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met gegevens omgegaan en worden er geen (plaats)namen op de site vermeld. Dankzij foto’s van opdrachtgevers kunnen ook andere geïnteresseerden een opdracht geven.


Aansprakelijkheid

De gebruikte materialen zijn huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is met water en zeep of een afschminkdoekje gemakkelijk te verwijderen. Het is mogelijk dat gevoelige huidtypes op de schmink reageren.

Burny-Art is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.