FACEPAINT


Ook wel schminken genoemd. Uiteraard erg populair voor tijdens een (kinder)feestje! In overleg kan rekening gehouden worden met een eventueel thema, bijvoorbeeld prinsessen of monsters maar ook populaire thema's als Frozen of het WK. 

Gemiddeld schmink ik op een feestje 8-10 kinderen per uur. Het ene kind weet snel wat hij/zij wil, de andere verandert steeds van gedachten... Zo kan het alle kanten op. Ik kan u vooraf wel een inschatting geven van de kosten. 

Ook voor volwassenen is een facepaint erg leuk! Denk aan een zomerparty, Halloween, carnaval of een vrijgezellenfeest. Of als mooie 'accessoire' tijdens een avondje uit of voor bruidsmeisjes?

Te warm om het gezicht te schminken? Dan is een design op de arm, been of decolleté ook een uitkomst. Ook hier is van alles mogelijk. Een geschminkte 'tattoo', prachtige bloemen, graffitinaam of een sieraad. 

Voor kinderen jonger dan 1 jaar raad ik het af om te laten schminken. Uiteraard is dit op eigen risico. Liever schmink ik dan iets kleins op het handje, zodat ze er zelf naar kunnen kijken! 


Nog meer foto's zien?? Klik hier!