HIERVOOR KUN JE TERECHT BIJ BURNY-ART:


FACEPAINT:

Het schminken van gezichten voor groot en klein! Eventueel met een thema. Zowel voor particulier als bedrijfsmatig.  

 


BELLYPAINT:

Het beschilderen van een zwangere buik met een afbeelding naar wens. Artistiek, realistisch, kunstzinnig.. er is veel mogelijk!


BODYPAINT:

Een bedrijf in het zonnetje zetten op een beurs? Zomaar als particulier omdat het op je 'bucket-list' staat of voor een vrijgezellenavond? Ook hierin zijn talloze mogelijkheden...


GLITTERTATTOOS:

Dit zijn tijdelijke 'tattoo's', ingevuld met glitters in vele kleuren! Voor jong en oud en elke gelegenheid. Een avondje uit met de meiden? Of te warm om te schminken? En ze blijven ongeveer 3-5 dagen zitten!

 


WORKSHOPS:

Hoe doe je dat nou, schminken? Is het echt zo eenvoudig als het lijkt? Ontdek het zelf en volg een workshop! Er komt wel meer bij kijken dan een paar kleuren en strepen... Zowel groepsworkshops als 1-op-1 zijn mogelijk alsook een workshop glittertattoos.


Meer lezen? Klik op het menu hiernaast voor nog meer informatie, foto's en prijzen!

 Uiteraard schminkt Burny-Art met professionele materialen! De paint die gebruikt wordt, zijn van de merken Cameleon, FX en Superstar. De andere materialen, zoals de penselen, glitters en sponsjes, zijn puur en alleen bedoeld voor gebruik op de huid.